Crowdfundingscampagne

Bijgewerkt op: jun 11

Tot en met 27 juni houden wij een crowdfundingscampagne, ter realisatie van de voorbeeldige voedseltuin. Op de 27ste sluiten we deze periode af met een veiling en een leuk groen programma. Zo kun je op die dag een pesto - pluk - route wandelen rond de tuin en na afloop bij het pestokraampje je Bijlmerse pesto afmaken, ook kun je een fietsroute langs de andere stadstuinen rond zuidoost fietsen van het Groenplatvorm Zuidoost. We gaan daarnaast met kids boerderijen op mars tekenen.


Je kunt op de 27ste een bod doen op een van onze tegenprestatie's maar je kunt ze ook al op voorhand kopen.


Wil je mee bijdragen aan de tuin bekijk dan de uitleg hieronder, vervolgens kun je een mail sturen naar voorbeeldigevoedseltuin@gmail.com met welke tegenprestatie je wilt kopen en voor welk bedrag. Dan sturen wij je de benodigde informatie en een betaalverzoek.

Ook voor vragen of suggesties kun je op dit mailadres terecht.De opties:

Om de financiering van de tuin rond te maken zijn we nog op zoek naar grote en kleine bijdrages van mensen met een groen hart. In de komende drie weken van 06 juni t/m 27 juni kan men verschillende tegenprestaties kopen voor een zelfgekozen bedrag dat minimaal het volgende moet bedragen: Etentje bij Elixer van groentes uit de tuin voor 2 personen vanaf €100 Moestuinieren op 1m2 workshop in de tuin p.p. vanaf €50 Insectenhotel maken workshop in de tuin p.p. vanaf €50 Creatieve kinderworkshop in het thema voedsel of de tuin max. 8 kinderen vanaf €160 Kookworkshop met groente uit de tuin p.p. Vanaf €60 Crash course Future Food Design (4 lessen) Vanaf €200 Eind 2022 krijg je het handboek in gedrukte versie vanaf €50 Doosje eieren van de Kipgoed kippetjes vanaf €7,50 Een eier abonnement van de Kipgoed kippetjes vanaf €30 p.m. of €325 voor een jaar Eind 2022 krijg je een van de moestuinbakken voorzien van vruchtbare grond en eetbare (vaste) planten vanaf €200 Eind 2022 krijg je een van de eetbare vaste planten uit de tuin vanaf €25 Begin 2022 krijg je een zadenpakket uit de tuin vanaf €15

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven